Sales Stage

Solliciteer nu

Sales Stage

Om van onze leads klanten te maken, zoekt Zeo een ambitieuze, gedreven sales (afstudeer)stagiair als versterking. Vind je dit gaaf? Lees dan direct verder :-)

Internship · Utrecht

Als stagiair wordt je onderdeel van het sales team en ondersteun je hen bij het opzetten en uitvoeren van diverse saleswerkzaamheden. Je benadert prospects die al een linkje hebben met Zeo. Je warmt de lead verder op en plant een afspraak met als doel je volgende deal te scoren. Samen met online marketing specialisten, commerciële collega’s en webdevelopers bouw je mee aan groei van opdrachtgevers in B2C en B2B omgevingen. 

Je nieuwe collega's 

Nick van de Kuijlen

Sales Consultant

Mariska

CCO

Nick van Luinen

Sales Consultant 

Lisa Baauw

Marketing

Dit ben jij

Je legt makkelijk contacten, bouwt relaties en brengt oplossingen. Je hebt een natuurlijke overtuigingskracht die je kan inzetten door éérst heel goed te luisteren en daarna met de passende oplossing te komen. Je hebt een enorme drive om deals te closen. Affiniteit en passie voor e-commerce, groei, online marketing en natuurlijk sales.

Je wordt, net als wij, gedreven door succes :-)

De ‘work hard, play hard’ mentaliteit: samen werken en plezier maken.

Jouw werkweek


Je begint op maandagochtend met een kop koffie en het ‘intunen’ met je collega’s van het salesteam. Samen spreken jullie door wat jullie deze week gaan doen om nieuwe leads en klanten binnen te halen. 

Tijdens je afspraken luister je goed naar de leads en stel je de juiste vragen om achter de behoefte te komen. Je vertaalt deze kansen naar concrete oplossingen en commerciële voorstellen. Je kunt altijd rekenen op je collega professionals om je daar vanuit hun expertise bij te ondersteunen. Vervolgens maak je plannen om deze samen met het team te realiseren. Naast het opdoen van saleservaring is er ook voldoende ruimte om aan je opdrachten vanuit school te werken. 

Je houdt van je vak, dus blijf je op de hoogte van de nieuwste trends en innovaties en past deze toe. Vanuit jouw expertise voeg jij daadwerkelijk waarde toe aan Team Zeo. Elke week eindigen we met een borrel, op kantoor of op het terras, want ook plezier mag niet ontbreken!

Nu al enthousiast? Solliciteer direct! Meer weten? Lees hieronder meer. 

Wat breng jij mee

 • Een MBO4/HBO/WO opleiding in commerciële economie, marketing of sales

 • Je wordt, net als wij, gedreven door succes!

 • Je hebt een enorme drive om deals te closen

 • De ‘work hard, play hard’ mentaliteit: samen werken en plezier maken

 • Je hebt affiniteit met SEO, SEA en Google (Ads, Display, etc.) & Social Media (Facebook, Instagram, etc.)

 • Je bent creatief en durft ook met ideeën te komen

 • Je bent proactief en houdt van aanpakken

 • Beschikbaar voor 5 maanden

Wat hebben wij te bieden:

 • Een open en hecht team

 • Passende stagevergoeding
 • Een karaktervolle locatie in een oude machinefabriek in Utrecht
 • Centrale ligging, uitstekende bereikbaarheid en een parkeergarage onder het pand
 • Niet voortdurend koffie halen maar echt relevante ervaring opdoen

Klanten waar je voor mag werken

Solliciteer! Het kan zomaar je volgende baan zijn


Wanneer we net zo enthousiast raken van jouw sollicitatie als jij van deze vacature, dan (video)bellen we met je om kennis te maken. Als de match er is, plannen we op korte termijn een tweede gesprek bij ons op kantoor. Je kunt dan gelijk team Zeo beter leren kennen en de sfeer proeven. Zijn zowel jij als Zeo nog steeds even enthousiast, dan maken we de voorwaarden rond en zetten we de drankjes koud om te proosten op jouw nieuwe baan!