Online Marketing Stage

Solliciteer nu

Online Marketing Stage

Om onze bestaande opdrachtgevers en potentiële opdrachtgevers deskundig, snel en op persoonlijke wijze te kunnen helpen, zoekt Zeo een ambitieuze, gedreven online marketing (afstudeer)stagiair als versterking. Vind je dit gaaf? Lees dan verder :-)

Internship (32 - 40 uur) · Utrecht

Als stagiair wordt je onderdeel van het online marketing team en ondersteun je hen bij het opstellen en uitvoeren van diverse online marketing campagnes voor hun opdrachtgevers (zoals advertising, social media & e-mail marketing). Je maakt rapportages en analyses vanuit Google Analytics. Daarnaast schrijf je onder andere SEO teksten, optimaliseer je onze kanalen, denk je mee over en verbeter je de processen binnen het team.

Je nieuwe collega's 

Mariska

CCO

Tim Luijk

SEA Specialist

Lisa Brouwer

Marketing en Communicatie 

Lisa Baauw

Marketing

Dit ben jij

Jij bent een enthousiaste student met een passie voor marketing en e-commerce. Je bent creatief, neemt initiatief en komt met nieuwe ideeën. "Work hard, play hard" mentaliteit. Samen werken en plezier maken. 

Jouw werkweek

Je begint op maandagochtend met een kop koffie en het ‘intunen’ met je collega’s van het klantenteam. Samen spreken jullie door wat jullie deze week gaan doen om de (online) business van onze opdrachtgevers te vergroten. Aandachtig luister je naar de klant en bekijk je de bedrijfsdoelstellingen om deze door te vertalen naar een goed doordachte online strategie. Vervolgens maak je plannen om deze samen met het team te realiseren.

Je houdt van je vak, dus blijf je op de hoogte van de nieuwste trends en innovaties en past deze toe. Je creëert commerciële kansen en benut ze ook. Tussendoor schakel je gemakkelijk met de developers om UX/UI naar een nog hoger niveau te krijgen. Je crusht en meet data en geeft richting aan campagnes.

En uiteraard bepaal jij de relevantie voor onze klanten en activeer je waar nodig nieuwe oplossingen om het resultaat onderaan de streep voor ze te vergroten. Jij bent pas tevreden als de klant het is. Vanuit jouw expertise voeg jij daadwerkelijk waarde toe aan Team Zeo. Tijd voor de vrijmibo, want ook plezier mag niet ontbreken!

Nu al enthousiast? Solliciteer direct! Meer weten? Lees hieronder verder. 

Wat breng jij mee

 • Een HBO/WO opleiding in commerciële economie, marketing of (digitale) communicatie

 • Je wordt, net als wij, gedreven door succes!

 • De ‘work hard, play hard’ mentaliteit: samen werken en plezier maken

 • Je hebt affiniteit met SEO, SEA en Google (Ads, Display, etc.) & Social Media (Facebook, Instagram, etc.)

 • Je bent creatief en durft ook met ideeën te komen

 • Je bent proactief en houdt van aanpakken

 • Beschikbaar voor 5 maanden

Wat hebben wij te bieden:

 • Een open en hecht team, een thuis

 • Passende stagevergoeding

 • Beheren van 2 Google Ads Campagnes & Behalen van 2 Google Ads Certificaten

 • Een karaktervolle locatie in een oude machinefabriek in Utrecht

 • Centrale ligging, uitstekende bereikbaarheid en een parkeergarage onder het pand

 • Niet voortdurend koffie halen

Klanten waar je voor mag werken

Solliciteer! Het kan zomaar je volgende stage zijn


Wanneer we net zo enthousiast raken van jouw sollicitatie als jij van deze vacature, dan (video)bellen we met je om kennis te maken. Als de match er is, plannen we op korte termijn een tweede gesprek bij ons op kantoor. Je kunt dan gelijk team Zeo beter leren kennen en de sfeer proeven. Zijn zowel jij als Zeo nog steeds even enthousiast, dan maken we de voorwaarden rond en zetten we de drankjes koud om te proosten op jouw nieuwe baan!