Full Stack Developer

Solliciteer nu

Full Stack Developer

Om onze bestaande en potentiele opdrachtgevers te kunnen helpen, zoekt Zeo een ambitieuze, gedreven full stack developer als versterking. Met meer dan 15 jaar ervaring en meer dan 80 opdrachtgevers die actief zijn in Europa, Azië en USA creëren wij groei voor onze klanten.

Vind je dit gaaf? Lees dan verder.

Full Stack Developer (32 - 40 uur) · Utrecht

Wij ontwikkelen en beheren online applicaties voor B2B én B2C omgevingen. Als Full Stack Developer vindt je het leuk en leerzaam om daarin zowel te werken in Front-end als ook meer Back-end georiënteerd werk. Je zorgt ervoor dat alle lagen in de ‘stack’ op elkaar zijn afgestemd. Van het (technisch, functioneel) designen van een site/shop, inrichten van databases, ontwerpen en ontwikkelen van API’s. En natuurlijk schrijven en reviewen van code.

Je werkt samen in een klantenteam. Als dat goed is voor onze opdrachtgevers, creëer je met je collega’s kansen en benut ze ook. Je wilt en mag zélf de relevantie voor onze klanten bepalen en activeert waar nodig nieuwe oplossingen die helpen om hun resultaten te verbeteren. Bijvoorbeeld om de conversie te verhogen. Wij geloven in jouw expertise en die van je collega’s. En dat je het beste wilt voor je klant.

Wat hebben wij te bieden?

 • Een open en hecht team, een thuis
 • Gave klanten waarbij we echt in de business van de klant zitten.
 • Onbeperkt opleidingsbudget en ontwikkelmogelijkheden
 • Een marktconform salaris wat met je mee groeit
 • Mogelijkheden voor parttime werken
 • Onbeperkt aantal verlofdagen
 • Pensioenregeling
 • Een karaktervolle werklocatie in een oude machinefabriek in Utrecht 
 • Variabele werktijden
 • Fiets van de zaak
 • Maandelijkse borrels en een jaarlijkse trip over de grens
 • Vergoedingsmogelijkheden voor je sportabonnement
 • Een laptop en een NS-business card, reiskostenvergoeding, wat je nodig hebt om lekker te werken

Wat breng jij mee?

 • Je werkt al langer als developer (Minimaal 3/4 jaar) en hebt genoeg relevante werkervaring in e-commerce applicaties zoals Magento, Shopware en WordPress

 • Je stack bestaat uit PHP, Symfony, Magento, SASS, JS.

 • Je hebt liefde voor codes: je code is clean en modulair opgebouwd

 • Enige ervaring met tools zoals npm, composer en docker zijn een pré

 • Passie voor het vak! Je leert graag bij en hebt de wil om gewoon goede oplossingen te maken voor je klanten

 • De 'work hard, play hard' mentaliteit: samen werken en plezier maken

 • Je wordt, net als wij, gedreven door succes

Nu al enthousiast? Solliciteer direct! Meer weten? Lees hieronder verder. 

Je nieuwe collega's

Kimberly

Webdeveloper

Gydo

Webdeveloper

Barry

Webdeveloper

Mariska

CCO

Dit ben jij

Je vindt het leuk om in een team problemen op te lossen en nieuwe functionaliteiten in te bouwen in bestaande webshops. Je houdt van je vak, dus blijf je op de hoogte van de nieuwste technologieën, daar krijg je alle ruimte voor.

 Je werkt graag in de code om mooie, goed werkende oplossingen te ontwikkelen en te verbeteren. Je kunt rechtstreeks met de klant communiceren over inhoudelijke zaken, de voortgang van je werk en nieuwe mogelijkheden voor de optimalisatie van de systemen. 

Om wat stoom af te blazen vind je het leuk om bij de maandelijkse PBG (pizza, beer & games) avond te zijn. Dit laatste is overigens geen verplichting maar komt de sfeer zeker wel ten goede.

Dit zijn wij

Ons DNA bestaat uit Persoonlijk, Gedreven, Samenwerken, Plezier. Persoonlijk contact en jezelf kunnen zijn, dat vinden wij het allerbelangrijkst. Ons kantoor is tegen het centrum van Utrecht in een oude machinefabriek. Die hebben we omgetoverd tot een super fijne omgeving waar we samenwerken en het goed hebben met elkaar. Niet voor niets komen opdrachtgevers, partners en andere mensen uit het netwerk graag bij ons langs. We borrelen graag en hebben regelmatig gezellige uitjes, zowel spontaan als gepland. We maken er graag een feestje van :-)

We zijn totaal niet hiërarchisch. Van de eigenaren Chris en Wibo tot een stagiair, iedereen doet er toe en mag er zijn. Je voelt ruimte en vertrouwen om gewoon te zeggen dat je het ff niet snapt, een andere mening hebt of een briljant idee denkt te hebben. Wij geloven dat je elkaar daarmee juist inspireert en dat we samen tot de beste oplossingen en vernieuwingen komen. Trouwens, alle foto’s in deze vacature zijn van ons eigen kantoor en jouw mogelijke collega’s!

Klanten waar je voor mag werken

Programma's waar je mee mag werken

Slack

Gebruiken voor interne & externe communicatie.

Docker

We zetten onze dev omgevingen op met Docker zodat de systemen zoveel mogelijk gelijk zijn aan die van de klant. 

Attlasian Jira

We maken gebruik van het volledige pakket van Attlasian. Projectmangement, Tempo, Bitbucket, etc.

PhPstorm 

Helpt je een handje om sneller & lekkerder te programmeren. Solliciteer! Het kan zomaar je volgende baan zijn

Wanneer we net zo enthousiast raken van jouw sollicitatie als jij van deze vacature, dan (video)bellen we met je om kennis te maken. Als de match er is, plannen we op korte termijn een tweede gesprek bij ons op kantoor. Je kunt dan gelijk team Zeo beter leren kennen en de sfeer proeven. Zijn zowel jij als Zeo nog steeds even enthousiast, dan maken we de voorwaarden rond en zetten we de drankjes koud om te proosten op jouw nieuwe baan!